Brusse & Masselink

Meerdere bedrijven binnen één werkomgeving

Brusse & Masselink is een advocatenkantoor, ze hebben meerdere bedrijven die samen in één werkomgeving moeten samenwerken. Vijf bedrijven op dezelfde fysieke server. Een schaalvoordeel dat een flinke kostenvoordeel oplevert. Maar het moet wel goed geregeld worden. IT is de slagader van ieder bedrijf. Over de bescherming van de stukken en informatie nog niet te spreken.

Eenvoudige IT

Bij Brusse & Masselink was het doel om de IT simpel te houden, ondanks de uiteenlopende bedrijfsvoeringen. Medewerkers zien alleen datgene dat zij nodig hebben. Moeten op andere plekken hetzelfde kunnen inloggen als op kantoor. En moeten overal kunnen mailen en bellen.

De oplossing:

  • Een gedeelde terminal werkomgeving;
  • Een nieuwe Microsoft Office 365-omgeving;
  • Telefonie via het internet (VoIP);
  • Nieuwe werkplekken.

Implementatie

In de nieuwe werkomgeving heeft ieder bedrijf een eigen server. Met de Remote Desktop-omgeving kan iedereen, overal op dezelfde manier inloggen. Eenvoudig en veilig. De oude data is gemigreerd en door functieprofielen ziet iedereen alleen wat zij nodig hebben. Zo creëren we voor gebruikers een afgescheiden bestandsomgeving op één terminal omgeving.

Door e-mail te migreren de 365 cloudomgeving zorgen we voor stabiliteit en maximale beheersbaarheid. Bovendien blijven medewerkers gewoon mailen vanuit hun eigen bedrijf. Naast e-mail kunnen ook andere applicaties binnen Microsoft 365 worden geïntegreerd, met Teams is er een grote efficiëntieslag wordt gemaakt.

Ook zijn medewerkers voorzien van een nieuwe werkplek. Met ‘twee in één’ 43 inch Samsung Curved beeldschermen in combinatie met energiezuinige micro devices wordt het werken nog leuker!

Terug naar Klantcases