Ditt Almelo 2 7 - Ditt Officemakers - Een optimalisatie op maat

Ditt Officemakers

Een optimalisatie op maat

Dit verhaal gaat terug naar 2019. We kwamen in contact met Ditt Officemakers, een fantastisch bedrijf dat inspirerende kantoorruimtes realiseert. Met toen nog 3 vestigingen, 30 medewerkers en een andere ICT partij, waren er veel kansen te behalen.

Rick is begonnen met meekijken wat er geoptimaliseerd kon worden. Eerst vanuit de vestiging in Almelo zonder nog enige ICT-middelen van onszelf. Inmiddels zijn ze 4 vestigingen en ruim 70 medewerkers verder en verzorgen wij de gehele werkomgeving.

Je denkt misschien wat is dan de gehele werkomgeving? Denk hierbij aan: Dell notebooks, werkplekinrichting met schermen en dockingstations, maar ook de Microsoft 365 omgeving met onder andere Teams, Sharepoint en het e-mailbeheer. Bij Ditt werken ze ook met een eigen ontwikkelde software, die de nodige ondersteuning nodig heeft. Dat was geen probleem voor ons. We hebben alles dusdanig ingericht, kijkend naar de wensen van de klant.

Door de jaren heen zijn we continu bezig met optimaliseren. Zo hebben wij de servers gemigreerd naar een ander platform met meer capaciteit en flexibiliteit. We vinden het belangrijk om voorbereid te zijn op de toekomst van een bedrijf en de groei van Ditt heeft dit laten zien.

Door deze optimalisatie kunnen alle medewerkers zowel op kantoor als thuis met een beveiligde verbinding aan het werk. Ofwel “Great Offices, Happy People!”

Jan, eigenaar van Ditt Officemakers, zegt: “Ik had gelijk een goed gevoel bij InventIT met hun Twentse roots, net als ikzelf. Ze schakelen snel en dat vinden wij fijn.”