Zakelijke telefonie

Een belangrijk onderdeel van je bedrijfscommunicatie is je telefonie, of het nu vast of mobiel is. Op kantoor is het belangrijk om een vaste telefoon te hebben met gemakkelijke functies voor het doorschakelen, terugbellen, et cetera. Onderweg is je mobiel extra belangrijk. Naast het kunnen bellen wil je bijvoorbeeld altijd en overal kunnen WhatsAppen, internetten en je mail gebruiken. Dat wil je uiteraard voor een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Wij zorgen ervoor.

VoIP-telefonie: bellen via het internet

Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en het zoeken van de juiste provider. We werken samen met providers als KPN, T-Mobile en Vodafone. In de meeste gevallen maken we hierbij gebruik van VoIP. Dit staat voor Voice over IP: telefonie via het internet. Je medewerkers bellen via de cloud en je beschikt over een virtuele telefooncentrale in het beveiligde datacenter. VoIP is stabieler én voordeliger dan analoge telefonielijnen. Wij zorgen voor het beheer van je aansluitingen en in samenspraak met de provider voor je stabiliteit en bereikbaarheid. Dat belt wel zo prettig!

“Vaste en mobiele telefonie geïntegreerd: één aanspreekpunt voor alle telefoniezaken.”

De voordelen van VoIP

  • Professionele telefooncentrale in veilig datacenter

  • Betrouwbare bereikbaarheid en stabiele verbindingen

  • Uitgebreide functionaliteiten, aan te passen op jouw bedrijf

  • Eenvoudig op afstand te beheren en direct wijzigingen doorvoeren

  • Voorspelbare lage tarieven op basis van aantal medewerkers

Mobiele telefonie

Naast vaste telefonie helpen we je ook met mobiel bereikbaar zijn. Of het nu gaat om je mobiele abonnementen of nieuwe smartphones. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Flexibele bel- en internetbundels, abonnementen met of zonder smartphone en integratie met je VoIP-telefonie. Je kan eenvoudig doorschakelen van vaste telefonie naar mobiele telefonie en dit regel je allemaal online via je virtuele telefooncentrale. We zorgen dat je optimaal bereikbaar bent, waar je ook werkt.

Data only
Wil je overal gemakkelijk en ongestoord online werken, zonder afhankelijkheid van lokale wifi-verbindingen? Dat kan! Mobiel data only is daarvoor de ideale oplossing. Met een SIM-kaart in jouw laptop of tablet geniet je altijd en overal van de snelst mogelijke verbinding. En dat voor een vast en scherp tarief.

Snel, veilig en betrouwbare verbindingen!

Benieuwd hoe we jouw telefonie kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken