Werkomgeving

De werkomgeving; welke kies je? De Cloud, automatisering op locatie, in een datacenter of een hybride vorm. Er zijn zoveel mogelijkheden.

Wat past er bij jouw bedrijf? Wij zoeken het voor je uit!

Welke oplossing past bij jouw bedrijf?

Voor welke IT-oplossing ga je? Er zijn verschillende factoren van belang voor de meest geschikte IT-oplossing. De omvang van je bedrijf, hoe je IT gebruikt en de investering die je wilt of kunt doen op korte en lange termijn. Iedere vorm heeft zijn voor- en nadelen. Hoe dan ook, op voorhand is er geen ‘beste’ oplossing. Wij zoeken de beste IT-oplossing voor je.

Meer over Microsoft 365

Wij zorgen voor een snelle werkomgeving

  • Altijd en overal toegang tot je werkplek
  • Eenvoudig op- en afschalen naar je behoefte

  • Optimaal beveiligd en AVG proof

  • Overzichtelijke licenties en kosten

  • Geborgde continuïteit van de omgeving

  • Zelf beheren of eenvoudig uitbesteden

  • Altijd een back-up voorhanden

Sneller en efficiënter werken met Microsoft 365

Microsoft 365 is één van de meest populaire clouddiensten. Hiermee beschik je altijd over de meeste recente versie van Microsoft Office (zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint) en kun je dankzij Exchange Online altijd en overal bij je e-mail, agenda en contactpersonen. Hierdoor werk je sneller en efficiënter.

Voorwaarde daarvoor is dat je gegevens dan wel beschikbaar zijn. De verantwoordelijkheid van een goede back-up van je gegevens legt Microsoft bij bedrijven zelf neer. Met name de bescherming van gebruiksgegevens is daarbij belangrijk. Daarvoor hebben wij een 365 back-up. Zo kan jij altijd optimaal gebruik maken van Microsoft 365. En voorkom je dat gegevens, al dan niet per ongeluk, verloren kunnen raken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Microsoft 365? Neem contact met ons op!

Microsoft 365 Back-up

Data only

Wil je overal gemakkelijk en ongestoord online werken, zonder afhankelijkheid van lokale WiFi-verbindingen? Dat kan! Mobiel data only is daarvoor de ideale oplossing. Met een SIM-kaart in jouw laptop of tablet geniet je altijd en overal van de snelst mogelijke verbinding. En dat voor een vast en scherp tarief.

Scherm­afbeelding 2024 01 10 om 16.09.50 - Werkomgeving
Scherm­afbeelding 2024 01 10 om 16.13.31 - Werkomgeving

Moet je mee met de nieuwste trends?

Het is aanlokkelijk om met de nieuwste trends mee te gaan. Ook wij volgen de nieuwste trends op de voet. Maar het volgen van trends moet natuurlijk geen doel op zich zijn. Wij helpen je met het maken van de juiste keuzes vanuit je behoeften, niet vanuit trends. Of het nu on premise, cloud of een hybride vorm is, in alle gevallen zorgen we voor een stabiele omgeving met een betrouwbare back-up.

Betaalbaar, meer dan veilig en met name werkbaar… het kan!

Nieuwsgierig hoe we dit samen kunnen regelen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken