Altijd beschikbaarheid

Je wilt altijd en overal kunnen werken ook buiten kantoortijden. Bovendien wil je ook dat het altijd werkt en uitval voorkomen. Dat snappen we, want dat willen wij ook. Daarom zorgen we voor een optimale beschikbaarheid van jouw IT-omgeving. Dat doen we op twee manieren: door uitval te voorkomen en door te zorgen voor de beste bereikbaarheid van je IT-omgeving.

Beschikbaarheid van je IT

Je IT-omgeving kan uitvallen omdat je server vast loopt, een internetstoring of het stroom valt uit. Deze uitval willen wij voorkomen en als er een uitval is, de duur verminderen.

Uitval voorkomen

Met halfjaarlijks preventief onderhoud voorkomen we uitval zoveel mogelijk. We checken de status van je hardware en software en verbeteren het waar mogelijk. We gebruiken een beschikbaarheidsserver om je beschikbaarheid te optimaliseren.

Snel reageren bij uitval

Dat een systeem uitvalt, kunnen we niet garanderen. Het blijft elektronica en kan stuk gaan. Maar we kunnen wél garanderen dat we zo snel mogelijk actie ondernemen. Door middel van onze monitoring zien wij het direct wanneer een systeem dreigt uit te vallen of volledig uitvalt.

Valt je systeem uit? Dan krijgt jouw noodgeval meteen de hoogste prioriteit. Ook buiten kantoortijden staan wij klaar om het op te lossen.

Beschikbaarheidsserver

Is de beschikbaarheid van jouw IT van cruciaal belang? Dan wil je wel garantie dat het altijd blijft werken. Wij zetten dan, als extra vangnet, een beschikbaarheidsserver in.

Deze server neemt alle werkzaamheden over zodra reguliere servers het begeven. Better safe than sorry, zullen we maar zeggen.

Kunnen vertrouwen op je beschikbaarheid

Benieuwd hoe we jou kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken