IT-beheer

Tegenwoordig heb je geen IT’er meer in dienst. Alles kan op afstand. Maar je wilt wel de binding álsof je de IT’er in dienst hebt. En dat, bieden wij! Storingen moeten direct worden opgepakt, wij zien ze direct op onze monitoren. We hebben nagenoeg ‘alle’ storingen meegemaakt en weten we precies wat we moeten doen. Ook zijn we áltijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij de juiste partner voor jouw IT-beheer.

Jouw externe IT-afdeling

Vanuit ons kantoor in Wierden beheren wij de IT van ruim 300 bedrijven. Van kleine advocatenkantoren tot zorgorganisaties met meer dan 2500 gebruikers. We onderzoeken welke IT-faciliteiten je werkzaamheden het beste ondersteunen, installeren en configureren hardware en software, optimaliseren je omgeving en verzorgen veilige gegevensvernietiging. Samen met jou bekijken we wat voor jullie passend is. Zie ons als jouw externe IT-afdeling!

Laat je vrienden je helpen

Bij InventIT is geen verzoek ons te gek. Wij regelen alles voor je. We regelen het op afstand of we komen bij je langs. Bij InventIT gaan we verder dan een partnerschap, we gaan een vriendschap aan. We spreken jouw taal, begrijpen hoe we je het beste kunnen helpen en we zijn proactief.

Jouw IT, stabiel, veilig en betrouwbaar.

We maken IT begrijpelijk en het verschil voor jouw bedrijf. Op talloze manieren.

Continuïteit gewaarborgd

Ons servicepunt is jouw aanspreekpunt voor al je wensen, verzoeken en incidentmeldingen. We nemen de telefoon direct op, maar nemen natuurlijk ook je e-mail dezelfde werkdag in behandeling. Of je nu een nieuwe gebruiker wilt aanmaken, te maken hebt met een printerstoring hebt of je wilt je wifi-bereik uitbreiden, ons servicepunt staat voor je klaar. Voor storingen zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar: Het storingsnummer van InventIT is 24/7 in de lucht.

InventIT Hardware en Software 1 - IT-beheer

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Kennismaken