Cyber Security

De risico’s van cyber security worden onderschat. Ook jij kunt te maken krijgen met een cryptolocker, waardoor al je bestanden onbruikbaar zijn en je bitcoins mag ophoesten. Een fout is namelijk zo gemaakt. Er wordt per ongeluk een vervuild bestand gedownload, verkeerde advertentie aangeklikt of een verkeerde bijlage aangeklikt. Hoe zorg je ervoor dat ook jouw bedrijf beschermd is tegen ongewenste indringers? Wij gaan je helpen! We zorgen ervoor dat het op orde, betaalbaar én werkbaar is.

Cyber Security check

We helpen je graag om jouw security goed op niveau te krijgen. Met een korte analyse bekijken we met welke risico’s je te maken hebt en welke maatregelen nodig zijn om de beveiliging te verbeteren. Wet- en regelgeving zijn hierbij een factor, maar veel belangrijker is een kritische blik op je eigen beleid en wat passend is bij jouw bedrijf. Want het gaat verder, het aanklikken van een bestand is niet het enige risico, onder andere de fysieke begeleiding en de bewustwording zijn even belangrijk.

“Beveiliging gaat boven alles, maar het moet werkbaar zijn om medewerkers te motiveren”

De cyber security aanpassen op jouw werkzaamheden

Op basis van de check onderzoeken we hoe we de security het beste kunnen optimaliseren. Maar bovenal hoe we de security kunnen aanpassen op jouw bedrijf. Door de security te verwerken in je werkzaamheden is het werkbaar, creëer je draagvlak en bespaar je kosten

Certificering voor informatiebeveiliging

Niet alleen onze eigen gegevens dienen goed beveiligd te zijn, maar ook die van jou. Daarom hebben we een informatiebeveiligingssysteem geïmplementeerd en zijn we hiervoor gecertificeerd door TÜV Nederland. We zijn gecertificeerd voor NEN-EN-ISO/IEC 27001:2017 en voor de zorgsector vereiste NEN 7510-1:2017. Heb je vragen over jouw informatiebeveiliging? Wij helpen je graag.

tuv logo iso27001 white - Cyber security
tuv logo nen7510 white - Cyber security

Back-ups zijn essentieel

In de praktijk is het nooit 100% uit te sluiten dat je te maken krijgt met een ongewenste digitale binnendringer. Bovendien kun je te maken krijgen met andere calamiteiten, zoals brand of diefstal. Wanneer er een calamiteit is wil je zo snel mogelijk je bestanden en gegevens herstellen. Daarom is het essentieel dat je een goede back-up hebt geregeld. Wij richten dit proces graag voor je in.

Scherm­afbeelding 2024 01 10 om 16.15.42 - Cyber security

Betaalbaar, meer dan veilig en met name werkbaar… het kan!

Nieuwsgierig hoe we dit samen kunnen regelen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken