Communicatie

Communicatie in jouw bedrijf is essentieel voor je productiviteit. Je wilt overal kunnen bellen, gebeld kunnen worden, zelf bepalen hoe je bereikbaar wil zijn en altijd in contact kunnen zijn met klanten. Telefoontjes gemakkelijk kunnen doorschakelen en vergaderingen moeiteloos online houden. Wij helpen je graag met alle communicatiemiddelen binnen jouw bedrijf.

Vaste telefonie

Tegenwoordig wil je zelf bepalen hoe je bereikbaar bent. De mogelijkheden op gebied van telefonie zijn enorm, de techniek heeft zich in een razendsnel tempo ontwikkeld en jij wil de beste keuze voor jouw bedrijf. Bellen via het Internet is hiervoor de beste keuze, Voice over IP (VoIP), je belt via ‘de cloud’.

Voice-over-IP vanuit de cloud is schaalbaar, flexibel en biedt ieder bedrijf de mogelijkheid haar bereikbaarheid perfect in te regelen.

Je beschikt over een virtuele telefooncentrale in het beveiligde datacenter. VoIP is stabieler én voordeliger dan de analoge/traditionele telefonielijnen. Wil je overstappen? Dan zorgen wij voor het beheer van je aansluitingen en in samenspraak met de provider voor je stabiliteit en bereikbaarheid. Dat belt wel zo prettig.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem contact op we helpen je graag!

Mobiele telefonie

Naast vaste telefonie helpen we je ook met mobiel bereikbaar zijn. Of het nu gaat om je mobiele abonnementen of nieuwe smartphones. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Flexibele bel- en internetbundels, abonnementen met of zonder smartphone en integratie met je VoIP-telefonie.

Je wilt eenvoudig doorschakelen van vaste telefonie naar mobiele telefonie en dit regel je allemaal online via je virtuele telefooncentrale. We zorgen dat je optimaal bereikbaar bent, waar je ook werkt.

“Vaste en mobiele telefonie geïntegreerd: één aanspreekpunt voor alle telefoniezaken.”

Optimaal vergaderen

Met de conference call mogelijkheid binnen VoIP telefonie kun je eenvoudig een telefonische vergadering opzetten. Je kunt op elk moment van de dag met een kleine of grote groep deelnemers simpel en snel een telefonische vergadering opzetten. Het maakt niet meer uit waar je bent, je staat altijd in contact met elkaar.

Uiteraard leveren wij de middelen en mogelijkheden, zodat jij optimaal kunt vergaderen!

Optimaliseren van je communicatiestromen – Microsoft Teams

Willen jullie beter samenwerken, minder mailverkeer en kortere lijnen? Office 365 is één van de meest populaire clouddiensten. Hiermee beschik je altijd over de meeste recente versie van Office

Met Microsoft Teams, onderdeel van Office 365 kun je door middel van projecten en teams efficiënt communiceren. Met OneDrive kun je reel-time samen werken in een document.

Snel, veilig en betrouwbare verbindingen!

Benieuwd hoe we jouw communicatie kunnen optimaliseren?

Neem dan contact met ons op.

Kennismaken