Internet en Wifi

Je wilt altijd en overal operationeel zijn. Als totaalleverancier verzorgen wij je internet, wifi op locatie, 4G/5G, telefonie en connectiviteit via randapparatuur. Samen met jou sluiten wij systemen op elkaar aan zodat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Door je connectiviteit goed te regelen zorg je pas echt dat IT jou ondersteunt.

Altijd verbinding

Jouw connectiviteit moet daarbij optimaal zijn. De juiste apparaten moeten met elkaar verbonden zijn. Deze verbinding moet snel, stabiel en veilig zijn. Met onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Dat de verbinding altijd snel, stabiel en veilig is.

Zakelijk internet

Snel, stabiel en veilig zakelijk en internet. Altijd en overal. Dat is de wens van ieder bedrijf. Wij helpen je bij het invullen van deze wens en zorgen ervoor dat je meer plezier beleeft bij mailen, surfen, bellen via het internet en online zakendoen. Samen met de provider zorgen we voor een internetoplossing die op jouw bedrijf aansluit.

Glasvezel, VDSL of toch gewoon coax?

We zorgen voor de best haalbare oplossing op jouw locatie. Dit doen we op basis van je postcode en huisnummer. We kennen vervolgens drie smaken internet: glasvezel, kabel en koper.

Meer over zakelijk internet

Eén aanspreekpunt

Je connectiviteit en verbinding altijd op orde is eenvoudig wanneer je één aanspreekpunt hebt voor je IT.

InventIT helpt je hierbij. Als totaalleverancier verzorgen wij je internet, wifi op locatie, 4G, telefonie en connectiviteit via randapparatuur. Samen met jou sluiten wij systemen op elkaar aan zodat je zo efficiënt mogelijk kan werken. Door je connectiviteit goed te regelen zorg je pas echt dat IT jou ondersteunt.

Snel, veilig en betrouwbare verbindingen!

Benieuwd hoe we jouw connectiviteit kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op.

KENNISMAKEN