Microsoft 365 back-up

Wij zijn groot voorstander van Microsoft 365. Met Microsoft 365 applicaties kan je altijd en overal werken. Echter is er ook één nadeel. Er is namelijk geen automatische back-up. Daarom is een Microsoft 365 back-up aan te raden.

Microsoft 365 is één van de meest populaire clouddiensten. Hiermee beschik je altijd over de meeste recente versie van Microsoft (zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint) en kun je dankzij Exchange Online altijd en overal bij je e-mail, agenda en contactpersonen. Hierdoor werk je sneller en efficiënter.

De verantwoordelijkheid van een goede back-up van je gegevens legt Microsoft bij bedrijven zelf neer. Het beheer van Microsoft 365 is goed geregeld, maar dat geldt niet voor de bescherming van gebruikersgegevens. Waarom is een back-up belangrijk horen wij je denken. Marc heeft dit eerder uitgelegd. Lees het artikel hier.

Microsoft 365 back up 263x300 - Microsoft 365 back-up

Wil je volledige controle over jouw data in Microsoft 365 applicaties? Kies dan voor onze Microsoft 365 back-up. Daarmee voorkom je dat gegevens, al dan niet per ongeluk, verloren kunnen raken.

We kunnen jouw back-up regelen als we je 365-omgeving in beheer hebben. Is dit (nog) niet het geval? Neem dan contact met ons op!

Meer over Microsoft 365 Back-up