Veiligheid, kwaliteit en service

inventit - Veiligheid, kwaliteit en service

Bij InventIT vinden we veiligheid, kwaliteit en service heel belangrijk. Onze collega Marc houdt zich dan ook continu bezig met verschillende interne processen die gericht zijn op het waarborgen van kwaliteit en security. “Het voelt alsof InventIT een klant voor mij is, waar ik continu bezig ben met het testen en verbeteren van de security”. Dit omvat onder andere het inregelen van back-up services en het zorgen voor continuïteit binnen het bedrijf. Veiligheid gaat in ons geval altijd voor. Intern wordt dit continu, procesmatig onderzocht. Op die manier kunnen we het zo efficiënt mogelijk en ‘op de stip’ uitrollen bij onze klanten.

Hoe Marc dat precies doet? “Dagelijks monitor ik security, naleving van beleid, gezondheid van hardware en status van back-ups. Daarnaast anticipeer ik voortdurend op de behoefte aan nieuwe services. Verder ondersteun ik mijn collega’s als vraagbaak voor moeilijkere vraagstukken. Dit kan variëren van het oplossen van dagelijkse problemen/storingen tot het assisteren bij complexe IT-vraagstukken”.

Zo’n 8,5 jaar is Marc al collega bij InventIT, waarbij hij zich heeft ontwikkeld tot zijn huidige positie. Hij is een vastbijter, die niet stopt voordat het klaar is! “De kwaliteit, mogelijke veiligheidsproblemen en andere situaties moeten staan als een huis”.

Met Marc in ons team weten we zeker dat we ervoor kunnen zorgen dat InventIT altijd voorop blijft lopen op het gebied van security en kwaliteit.

Marc