Zakelijk internet

Snel, stabiel en veilig zakelijk en internet. Altijd en overal. Dat is de wens van ieder bedrijf. Wij helpen je bij het invullen van deze wens en zorgen ervoor dat je meer plezier beleeft bij mailen, surfen, bellen via het internet en online zakendoen. Samen met de provider zorgen we voor een internetoplossing die op jouw bedrijf aansluit.

Benieuwd naar je huidige internetsnelheid? Klik hier om een speedtest uit te voeren.

Glasvezel, VDSL of toch gewoon coax?

We zorgen voor de best haalbare oplossing op jouw locatie. Dit doen we op basis van je postcode en huisnummer. We kennen vervolgens drie smaken internet: glasvezel, kabel en koper. Met glasvezel behaal je supersnel zakelijk internet. Niet overal is glasvezel aanwezig. Gelukkig zijn een kabel- of koperverbinding meer dan verdienstelijke alternatieven.

Cogas
In Twente kunnen we op een aantal bedrijventerreinen, zogenoemde Cogas-gebieden, glasvezel centraliseren en aanbieden als één netwerk. Dit betekent dat je glasvezelkosten met je zakelijke buren kan delen. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen.

Voordelen via InventIT

  • Hoogst haalbare snelheden

  • Scherpe prijzen

  • Vrije providerkeuze

  • Wij lossen je problemen op

  • Live monitoring op de verbinding

  • Al je IT onder één dak

Prijzen

De prijs die je betaalt voor je zakelijk internet wordt bepaald door de snelheid die je nodig hebt en de locatie waar je bedrijf is gevestigd. Zit je bijvoorbeeld in een FTTH-gebied, “glasvezelverbinding tot aan de woning”, dan betaal je minder dan in een FTTO-gebied, “glasvezel tot aan de organisatie”. Onze prijzen beginnen bij € 49,00. Op basis van jouw postcode en huisnummer bekijken we wat we jou kunnen bieden.

Betaalbaar, meer dan veilig en met name werkbaar… het kan!

Nieuwsgierig hoe we dit samen kunnen regelen? Neem dan contact met ons op.

Kennismaken